Cryptocurrency Exchange BitHera Opent voor BHC STAKING PROGRAMMA

Een opkomende cryptocurrencybeurs en handelsplatform BitHera maakt zich op om beleggers een uiterst betrouwbaar wereldwijd platform voor de handel in digitale activa te bieden door de lancering van het BHC-stakingprogramma. Sinds juni 2020 wordt BitHera geïntroduceerd op de wereldwijde markt.

Na de uberse klap van Bitcoin die de wereld overspoelde en onvoorstelbaar veel doet, overwegen velen tot nu toe om activa in crypto te plaatsen. In ieder geval heeft iemand een plekje bij de crypto-cashindustrie of niet, de overgrote meerderheid heeft Bitcoin ontdekt, gelezen of ontdekt.

BitHera heeft een kernteam met de beste expertise dat een strenge set van regels volgt om munten op het platform te plaatsen om de beste prijzen te garanderen en het uitwisselen aan wereldwijde klanten te binden. BitHera heeft haar enorme prevalentie internationaal verhoogd door haar innovatieve en aanpasbare uitwisselingsmogelijkheden en bijdragen.

BitHera Exchange is van plan om een gedecentraliseerde handelsbeurs te worden op de lokale munt BHC en is ingebed in het organische systeem van BitHera Chain, Wallet, Launchpad en Staking pool. Immediate Edge Exchange is ontwikkeld door de toonaangevende IT- en crypto-experts en maakt het mogelijk om een assortiment aan cryptocurrency’s uit te wisselen, waaronder de beste monetaire vormen, zoals Bitcoin, Ethereum, Tether, EOS, TRON, XRP, de lokale munt – BitHera Coin en verschillende andere bekende munten en penningen.

Ondertussen wordt BHC gebruikt voor het betalen van transactiekosten en bonussen voor de inzet en marketingplannen van het systeem. Het inzetplan wordt gelijktijdig met de lancering van BitHera.com geactualiseerd. Met een normaal voordeel van 200% van de BitHera-munten na elke markeercyclus, zal dit een ideaal risicokanaal zijn voor investeerders.

Met het in Singapore gevestigde thuiskantoor van de organisatie wil BitHera een van de belangrijkste digitale valutahandelaren ter wereld worden. BitHera biedt een ongelooflijk ruilplatform, snelle uitvoering van termijnhandel, margehandel, crypto lening en crypto staking. BitHera zal de ideale vertrouweling zijn in het ruilen van plaatsen om uw geavanceerde middelen op te bergen en te verhandelen.