Binance lanserar Ethereum mining pool – erbjuder 0% avgifter i 30 dagar

Binance har officiellt lanserat sin egen Ethereum-gruvpool inom sin Smart Pool-tjänst som erbjuder konkurrenskraftiga priser för ETH-gruvarbetare.

Binance Ethereum-gruvpoolen körs på FPPS-gruvmetoden och användare kan dra nytta av plattformens poolavgift på 0,5% för gruvdrift ETH. Enligt utgåvan har Binance Pool skapat gruvnoder över hela världen för att stödja deltagande från den breda gruvgruppen.

Ethereum gruvarbetare kan också dra nytta av en poolavgift på 0% från 12 november till 12 december genom att ansluta sin Ethereum hashkraft till Binance Pool.

Binance-webbplatsen beskriver också minimikrav för gruvarbetare som vill använda Ethereum-poolen. Gruvearbetare måste ha antingen Nvidia- eller AMD-grafikkort med ett minne som är högre än 4 gigabyte och använda antingen Windows- eller Linux-operativsystem. Den stödda gruvprogramvaran inkluderar HiveOS, MinerOs, Easy Miner, ASIC, NCard och andra.

Efter klackarna i Bitcoin-gruvpoolen

Lanseringen av Ethereum-gruvpoolen sker i rätt tid med tanke på att nätverket har ansträngts av den massiva boom av decentraliserade finansplattformar som körs på Ethereum blockchain.

Med så mycket aktivitet som äger rum på Ethereum blockchain är gruvarbetare avgörande för att hålla nätverket igång genom att bearbeta transaktioner och gruppera dem i block.

Lanseringen av Ethereum-gruvpoolen kommer några månader efter det att Binance Smart Pool lanserades officiellt i april 2020. Tjänsten visar högre vinster för användare genom att automatiskt byta hash-priser för att bryta kryptovalutor som använder SHA256-algoritmen – som för närvarande är BTC, BCH och BSV på Binance Smart Pool. Oavsett vilken faktisk kryptovaluta som bryts, får användare gruvintäkter i BTC.

Hittills står Binance Bitcoin-gruvpoolen för cirka 11% av andelen av den globala Bitcoin-hashgraden – som Binance-grundaren Changpeng ‚CZ‘ Zhao delade på Twitter den här veckan:

Detta gör Binance till den fjärde största bidragsgivaren till Bitcoin-gruv hashrate bakom tungvikterna F2Pool, Poolin och AntPool.

Efter att ha startat den 12 november har gruvpoolen Binance Ethereum över 800 aktiva arbetare som producerar cirka 181,87 GH / s.

Comments are closed.